Om Grand Tours

Grand Tours arrangerar sedan 1986 resor till vuxna med krav på kvalitet och komfort.  Vårt företagsnamn är inspirerat av grand tour – bildningsresa – ett fenomen som hade sin blomstringstid under slutet av 1700-talet. I den andan erbjuder vi kvalitetsresor med mer innehåll. I våra priser är det mesta inkluderat, och grupperna är inte större än att varje resenär skall få ett personligt bemötande.

Resor med omtanke och kvalitet

Genom åren har flera tusen resenärer gjort flodkryssningar med oss, rest på tåg- och temaresor och njutit av långtidssemestrar i södra Europa. Vår ambition är att alltid erbjuda intressanta och välordnade resor som bygger på omtanke, personlig service och genuint engagemang. Gemensamt för våra resor är att mycket är inkluderat redan i grundpriset, de urskiljer oss många från andra researrangörer. På våra flodkryssningar ingår inte bara måltider och aktiviteter ombord, utan också många utflykter. En annan fördel när du reser med oss är att dina medresenärer delar dina intressen. Många av våra resor bjuder utöver resmålens klassiska sevärdheter även fördjupning i ett visst tema, som tex trädgård eller musik.

Erfarna ciceroner och färdledare

Med hjälp av våra namnkunniga ciceroner och duktiga färdledare, kan du lära mer och njuta av resan. Men att resa handlar inte bara om den tid du tillbringar på resande fot. Det handlar minst lika mycket om förväntningar inför och minnen efter resan. Därför prioriterar vi alltid kvalitet och personlig service. Det innebär bland annat att vi har kunniga resesäljare som hjälper dig att boka din resa, och att du blir väl omhändertagen av våra svensktalande färdledare och värdinnor under resan.

Välkommen att resa med oss på Grand Tours!

 

Se alla aktuella resor